تاکید بر همکاری کشورهای عضو AIBD در نشست تهران

ساخت وبلاگ

به گزارش روابط عمومي رسانه ملي ، صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران، روز پنجشنبه چهارم شهريور ميزبان كميته‌هاي راهبردي چهل‌ودومين نشست سالانه و پانزدهمين مجمع عمومي مؤسسه توسعه راديو و تلويزيون‌هاي آسيا - اقيانوسيه AIBD بود .

 در نخستين نشست رسمي اين مجمع ،هيئت اجرايي با انتخاب رئيس و نواب رئيس كار خود را آغاز و در باره موضوعاتي چون اعضاي وابسته و پيوستن اعضاي جديد گفت و گو كردند . **دانشكده صداوسيما آماده همكاري ها با AIBD

عباس ناصري طاهري مشاور رئيس سازمان و مديركل امور بين الملل صداوسيما در اين نشست گفت: سازمان صداوسيما از سال 1992 عضو AIBD شده است و در 24 سال گذشته همكاري هاي مؤثري را با اين مؤسسه داشته است . همكاري با AIBD در دوران جديد با توجه به رويكرد گسترش روابط رسانه اي با كشورهاي آسيا – اقيانوسيه و بهره مندي از توانمندي هاي يكديگر افزايش يافته است.

ناصري طاهري با تاكيد بر اين نكته كه در يك سال گذشته براي برگزاري 4 كارگاه آموزشي با AIBDبرنامه ريزي شد و اولين كارگاه با موضوع برنامه سازي تلويزيوني كودك نوامبر 2015 در دانشگاه صداوسيما برگزار شد، تصريح كرد: دانشگاه صداوسيما به‌عنوان تنها دانشگاه تخصصي آموزشي رسانه‌اي در غرب آسيا با تجربه اي چهل و چند ساله، آموزش كادر نيروي انساني مورد نياز رسانه را به عهده داشته است. سه دانشكده فني، توليد و انيميشن و ارتباطات در مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد در رشته هاي مهندسي صداوتصوير، كارگرداني توليد و انيميشن، ژورناليسم و مديريت رسانه دانشجو تربيت مي كند .وي اعلام كرد: اين دانشگاه آمادگي دارد تا به پشتوانه استادان مجرب و امكانات آموزشي پيشرفته خود، AIBDرا در اجراي برنامه‌هاي آموزشي ياري كند.

**تاكيد يونسكو برسواد رسانه‌اي

سعدالله نصيري قيداري دبيركل كميسيون ملي يونسكو نيز در اين مراسم با اشاره به اينكه موسسه AIBDكميسيون آسيا - اقيانوسيه شوراي اقتصادي و اجتماعي سازمان ملل متحد خدمات ارائه مي دهد، افزود: رسانه ها نقش موثري در دست يابي به توسعه پايدار به ويژه در كشورهاي در حال توسعه و توسعه يافته دارند . قيداري تاكيد كرد: رسانه ها مي توانند شفافيت را ارتقا بخشيده و گفت وگو را ميان شهروندان و تصميم گيران تسهيل كنند؛ همچنين در زمينه آموزش اجتماعي ومسائل زيست محيطي نيز آموش مي دهند.

دبير كل كميسيون ملي تصريح كرد: يونسكو 3 مه را روز جهاني آزادي مطبوعات و 13 فوريه را روز جهاني راديو نام گذاشتيم تا تصميم سازان براي شبكه سازي و دسترسي اطلاعات از طريق راديو ترغيب شوند. وي يادآور شد: يونسكو درسال‌هاي اخير روي سواد رسانه‌اي به‌ويژه در مورد جوانان متمركز شده است تا آنان به اطلاعات دسترسي يافته و بتوانند اين اطلاعات را تحليل كنند. قيداري ادامه داد: كميسيون ملي يونسكو در ايران از طريق بخش اطلاع‌رساني و آموزشي فعال بوده و دوره‌هاي آموزشي را براي خبرنگاران برگزار مي‌كند.

**توجه به آموزش عمومي و اهميت هماهنگي ميان كشورها و اديان

 رزاريتا نيكن ويدياستوتي، رئيس مجمع عمومي نيز با ابراز اميدواري براي اينكه جلسه مجمع عمومي تبديل به فضايي براي تبادل تجربيات و دستيابي به برنامه اقدام در آينده شود، افزود: تغييرات زيادي در عرصه رسانه‌هاي صوتي و تصويري وجود دارد و اي آي بي دي از تغييرات مستثني نيست. وي گفت: بايد چشم‌انداز تحولات را ببينيم و بر اساس منابع درآمدي از برنامه‌هاي مفيد به‌منظور بهبود كيفيت برنامه‌ها حمايت كنيم، همچنين اين موسسه آمادگي همكاري براي پركردن خلا منابع و آموزشي كشور هاي عضو را دارد تا از نيروها و فناوري به نيازهاي توسعه اي جوامع كمك كند.

در اين مراسم كه در مركز همايش هاي بين المللي صداوسيما برگزار شد همچنين به دو برنامه تلويزيوني و دو برنامه راديويي از ميان 30 اثر تلويزيوني و 25 اثر راديويي از 17 كشور عضو جايزه داده شد. جايزه تلويزيوني AIBD براي بهترين برنامه تلويزيوني درباره احياي ميراث فرهنگي گمشده به كشور كره با مستند «باگان: وراي امپراطوري بزرگ» و جايزه تلويزيوني AIBD براي بهترين برنامه تلويزيوني درباره پايان دادن به كشمكش ها، ترويج صلح به «بچه هاي شينگال» اثر بيژن زمان پيرا از پرس تي وي با محوريت داعش و جنگ سوريه تعلق گرفت. همچنين جايزه AIBD براي بهترين برنامه راديويي درباره گريز از فقر به برنامه «ارتباط روستاي تون گوان با جهان پيرامون» از كشور چين و جايزه راديويي يادمان رينهارد كيون براي بهترين برنامه راديويي درباره راديو و تلويزيون در مواقع اظطرار به برنامه «در بندر تيانجين» از كشور چين اهدا شد.

صدا و سیما...
ما را در سایت صدا و سیما دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان pririb بازدید : 141 تاريخ : جمعه 5 شهريور 1395 ساعت: 17:42