نقش هنرهاي بومي در حفظ محيط زيست با طبيعت360 درجه

ساخت وبلاگ
به گزارش خبرنگار مهر، تنوع بخشي به اقتصاد و بالا بردن شاخص هاي توسعه انساني با توجه به حفظ محيط زيست از دغدغه هايي است كه جهان امروز با آن روبرو است، از اين رو «طبيعت 360 درجه» برنامه يكشنبه 9 اسفندماه خود را با همين رويكرد و توضيح طرح «ترسيب كربن» توليد كرده است.

مهمانان اين برنامه «طبيعت 360 درجه» يك فعال حوزه هنر و طبيعت و يك كارشناس منابع طبيعي است كه پروژه «ترسيب كربن» را مديريت مي كند. پروژه ترسيب كربن كه در خصوص مسائل مربوط به منابع طبيعي، جذب كربن، توسعه فضاي سبز و حفظ منابع طبيعي است به عنوان يك حلقه از زنجيره توسعه بوده كه مي‌توان از آن به عنوان يك پروژه توسعه روستايي نام برد. اين طرح در سال1384 به عنوان يكي از موفق‌ترين پروژه‌هاي بين‌المللي شناخته شد.

شناخته شدن هنرهاي بومي هر منطقه و نماياندن ارزش آنها بدون اينكه به طبيعت ضربه و لطمه اي وارد شود از جمله ماموريت هايي است كه فعالان محيط زيست درصدد انجام هستند. به گونه اي كه محيط زيست ضمن رونق اقتصادي منطقه، آسيب نديده و به حفظ هنرهاي بومي يك منطقه نيز كمك كرده باشد. همچنين در اين برنامه ادامه گزارش هاي سه گانه تالاب ميقان پي گرفته مي شود.

برنامه «طبيعت360 درجه» كاري از گروه نهادهاي اجتماعي است كه با تهيه كنندگي و اجراي پرهام ديباج يكشنبه ها ساعت 23:30 از شبكه دو پخش مي شود.

- - , .

صدا و سیما...
ما را در سایت صدا و سیما دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان pririb بازدید : 160 تاريخ : يکشنبه 9 اسفند 1394 ساعت: 19:28